skip to Main Content

Citydent Is in het City House in hartje Rotterdam gevestigd aan de Kruiskade 105 (let wel, niet West- Kruiskade maar op de hoek van de Karel Doormanstraat) in de buurt Cool (Centrum). Onze praktijk ligt op de eerste verdieping en er is een lift aanwezig, waardoor het ook voor invalide mensen toegankelijk is.

Over onze praktijk

De praktijk heeft meerdere ruimtes, die allemaal een eigen functie hebben. Wij hebben bijvoorbeeld een röntgenruimte voor opnames van uw gebit, die goed beveiligd is en beschermt voor röntgenstraling.

Onze mooie wachtkamer zorgt ervoor dat u ontspannen kunt wachten op de behandeling. De gemiddelde wachttijd is echter meestal minder dan 15 minuten.

Wij hebben ook 3 moderne en goed uitgeruste behandelkamers, waarin de behandeling zal plaatsvinden. Hierin bevindt zich het grootste deel van onze moderne apparatuur, die voor een prettige, veilige en snelle behandeling zorgen.

Onze sterilisatieruimte is up-to-date en zorgt ervoor dat alle instrumenten voor gebruik volledig steriel zijn en dat alle processen hygiënisch zullen plaatsvinden.

chair-2589770_960_720

Behandelingen

Voor elke tandheelkundige behandeling kunt u bij ons terecht. Denk onder andere aan:

 • halfjaarlijkse controle
 • kronen en bruggen
 • witte tanden
 • gebitsprothese
 • facings

Wij bieden u de beste behandelingen aan.

Angst voor de tandarts

Bent u al enige tijd niet meer naar de tandarts geweest en vindt u het daarom moeilijk om weer een afspraak te maken? CityDent heeft een ruime ervaring met patiënten die angst hebben voor de tandarts. Samen stellen wij een behandelplan op en nemen wij de tijd zodat ook u weer een gezond en mooi gebit krijgt.

Weekend tandarts

Is het voor u lastig om door de weeks de tandarts te bezoeken? CityDent is ook in het weekend open en is daardoor de weekend tandarts van Rotterdam. Zaterdag en zondag open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Voor elke tandheelkundige behandeling. Voor zowel patiënten, als niet patiënten. Voor eenmalige behandelingen

De spoed tandarts in Rotterdam

Heeft u spoedeisende klachten, aarzel niet en kom direct naar CityDent en laat ons u van uw gebitsproblemen afhelpen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam op loopafstand van het Centraal Station. Tevens kunt u ons ook eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Er is een parkeergarage gevestigd naast de praktijk. Hierdoor kunt u met spoed altijd bij ons terecht.

Voor al uw vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via 010 413 9580 of laat uw gegevens achter op onderstaand contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op

Afspraak maken

CityDent in Rotterdam staat ook in het weekend voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door 010-4139580 te bellen of via info@citydent.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten op bovenstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Met een acuut tandheelkundig probleem kunt u altijd terecht bij CityDent. Wij staan bekend om:

 • Diverse tandheelkundige behandelingen
 • Spoed behandelingen
 • 7 dagen per week geopend
 • Een goede bereikbaarheid
 • Iedereen wordt geholpen

 Bij acute pijn aan uw gebit wilt u direct geholpen worden. CityDent is de spoed tandarts van Rotterdam. Bel direct naar: 010 413 9580.

Directe hulp

Citydent heeft alles in huis om u direct te helpen. Wij zijn voorzien van de nieuwste apparatuur op tandtechnisch gebied. Wij zetten de beste methodes in om u zo snel en vakkundig mogelijk van uw gebitsprobleem te verlossen. U hoeft bij ons geen patiënt te zijn om een tandheelkundige behandeling te ondergaan als het een spoedgeval betreft.

Geen patient bij Citydent?

Wilt u gebruik maken van de weekend tandarts, maar bent u geen patiënt bij Citydent, dan is dat geen probleem. Ook voor eenmalige behandelingen kunt u bij ons terecht. Indien u nog helemaal geen tandarts heeft, dan kunt u zich ook bij ons inschrijven.

Beschikt u over een eigen tandarts, maar wilt u gebruik maken van onze behandelingen. Dan krijgt u na de behandeling alle informatie mee, zodat u bij de volgende afspraak uw eigen tandarts op de hoogte kan stellen van de behandeling.

Kosten

De kosten van de behandeling kunt u op diverse manieren betalen. Deze zijn als volgt:

 • U kunt direct aan de balie betalen.
 • Bent u verzekerd? Dan zullen wij de nota rechtstreeks naar uw verzekering toe sturen.
 • Bent u niet verzekerd en besluit u om patiënt bij ons te worden, dan krijgt u de nota thuis gestuurd.

Kosten van de weekend tandarts

Bij Citydent kunt u op diverse manieren betalen. Bent u verzekerd dan sturen wij de nota’s direct naar de zorgverzekering. Indien dit niet het geval is kunt u na de behandeling aan de balie betalen. Wilt u de nota thuisgestuurd krijgen? Ook dat is mogelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken om de rekening.

Kwaliteitseisen

Kwaliteit

Citydent biedt een hoge kwaliteit aan service, producten en diensten om u op een zo prettig mogelijke manier te behandelen en uw gebit de meest natuurlijke uitstraling te geven.

BIG Registratie

Alle professionals bij Citydent zijn hoogopgeleid, ervaren en volledig gekwalificeerd. Ze zijn bij de overheid erkend en geregistreerd onder de Wet BIG voor beroepen in de individuele gezondheidszorg.

Citydent is aangesloten bij:

KNMT  (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)

RTV       (Rotterdamse Tandartsen Vereniging)

Citydent Team

Drs. R. W. Fricke (Eigenaar)

Tandarts - BIG registratienummer: 29063951102

Dhr. I Yunesian

Tandtechnicus

Mw. B. Amrani

Praktijkmanager

Kwalitatieve producten

Al het werk wordt in eigen huis gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve producten en met efficiënte methoden. Dit allemaal om u een zo hoog mogelijke service te bieden en een natuurlijk ogend gebit.

Hygiëne

De tandartspraktijk beschikt beide over een inpandige sterilisatie afdeling. Hier wordt gewerkt op het hoogste niveau als het gaat om het steriliseren van de instrumenten en voorkomen van infecties.

Garantie

Vanwege de hoge kwaliteit ontvangt u garantie op het werk wat Citydent heeft gemaakt. Dit is echter alleen mogelijk indien u uw nieuwe gebit onderhoudt zoals de tandarts u geadviseerd heeft. U komt ieder half jaar op controle voor reiniging en onderhoud.

Back To Top