skip to Main Content

Spoed tandarts in Rotterdam nodig? Dan bent u bij Tandartspraktijk CityDent aan het juiste adres! Of het nu gaat om acute kiespijn of een acute tandvleesontsteking, wij zijn er voor iedereen die in verband met een spoedgeval een tandarts in de regio Rotterdam nodig heeft. Om met spoed behandeld te worden door een tandarts moet u altijd eerst telefonisch contact opnemen via 010 4139 580 binnen onze openingstijden van 9.00 uur tot 20.00 uur. Mocht het nodig zijn, dan behandelen we u vaak op dezelfde dag.

Spoed tandarts Rotterdam

Wanneer is er sprake van een spoedgeval?

CityDent: uw spoed tandarts regio Rotterdam

Maar wanneer is er nu sprake van een spoedgeval? Heeft u last van één van onderstaande symptomen? Dan heeft u met spoed een tandarts nodig.

  • Kleine spoedbehandelingen; Een uitgevallen vulling, een losse kroon, een scherp randje of een ander acuut tandheelkundig probleem.
  • Spoedbehandelingen; Heeft u last van ernstige kiespijn en/of een pijnlijke zwelling, ontstoken tandvlees of pijn aan de kaakgewrichten?
  • Acute spoedbehandelingen; Na operatieve ingrepen, zoals het trekken van een kies of een tandvleesoperatie, kan nabloeding optreden. Maar ook een afgebroken tand, uitgevallen tand of losse tand na een ongeluk valt onder acute spoedbehandelingen.

Bij twijfel kunt u én mag u altijd bellen met één van onze medewerkers.

CityDent is dé tandarts in de regio Rotterdam wanneer u in geval van nood of met spoed een tandarts nodig heeft. CityDent is als tandarts in Rotterdam ook goed bereikbaar vanuit: Schiedam, Gouda, Vlaardingen, Spijkenisse, Delft, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Maassluis, Brielle, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Puttershoek, Lansingerland, Zuidplas, Binnenmaas, Leidschendam-Voorburg, Nissewaard en Naaldwijk.

Waarom kiezen voor CityDent?

Is er sprake van een spoedgeval? Dan is CityDent dé tandarts in Rotterdam centrum. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke aandacht altijd centraal. Wij werken uitsluitend met de beste mensen en de meest moderne technieken. Wij doen er alles aan om uw gebit gezond te houden. Het grote voordeel aan onze praktijk is dat u bij ons mondhygiëne, tandheelkunde en prothetiek onder één dak vindt. Van algemene tandheelkunde en parodontologie tot mondhygiëne en het plaatsen van kronen, bruggen en protheses. Elke behandeling vindt dus in uw eigen vertrouwde omgeving plaats. Ook wanneer u met spoed een tandarts in Rotterdam nodig heeft.

(Kinder)tandheelkunde

Met tandheelkunde bedoelen we het planmatig verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles. Bij kinderen gaat het voornamelijk om voorlichting over de beste zorg voor het gebit van uw kind.

Endodontologie

Wij voeren op regelmatige basis wortelkanaalbehandelingen uit. Wordt de pijn van een zenuwontsteking ondraaglijk? Dan kan deze worden weggenomen door de zenuw te behandelen.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen dienen ter verfraaiing of ter vervanging van beschadigde of ontbrekende tanden. Er zijn meerdere redenen om kronen en bruggen toe te passen zoals tandbederf, een ongeluk of een ontbrekende tand.

Veelgestelde vragen omtrent spoedgeval tandarts

Kan ik, ook als ik niet bij jullie sta ingeschreven, met spoed bellen?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem. Ook wanneer u geen patiënt bent bij CityDent, kunt u ons bellen wanneer u met spoed een tandarts nodig heeft in de regio Rotterdam.

Wanneer mag ik voor spoed de tandarts bellen?

Wij spreken van een spoedgeval als u last heeft van acute pijn. Wordt u midden in de nacht wakker van acute pijn? Of is er sprake van een afgebroken, uitgevallen of loszittende tand of kies na een ongeluk? Of heeft u een ontsteking, nabloedingen na het trekken van een tand of kies of zenuwpijn? Neem dan contact met ons op tussen 9.00 uur en 20.00 uur.

Wat zijn bij spoed de kosten van een tandarts?

Wat de kosten zijn voor het met spoed terechtkunnen bij de tandarts is geheel afhankelijk van de ingreep. Dit geldt ook voor de kosten als u met spoed een tandarts nodig heeft voor uw kind. Hierover informeren wij u graag wanneer u contact met ons opneemt. De kosten van een spoedgeval bij onze praktijk kunt u op diverse manieren betalen. Bent u verzekerd? Dan sturen wij de rekening direct naar uw zorgverzekering. Is dit niet het geval? Dan kunt u direct na de behandeling aan onze balie betalen of u kunt de rekening thuisgestuurd krijgen.

Worden de tandarts kosten bij spoed vergoed?

Als u verzekerd bent, worden de kosten bij een spoedgeval vergoed.

Kan ik ’s nachts naar de tandarts?

Nee, wij zijn geen nacht tandarts. Wij behandelen spoedgevallen binnen onze openingstijden (tussen 9.00 uur en 20.00 uur).

Dé spoed tandarts in Rotterdam centrum

Dus, is er sprake van een spoedgeval en heeft u een tandarts nodig? CityDent is dé spoed tandarts, gevestigd in Rotterdam centrum. Bel tussen 9.00 uur en 20.00 uur met 010 413 9580. Onze praktijk bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en is ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Uw auto kunt u gemakkelijk parkeren in de parkeergarage naast onze praktijk.

Back To Top